Jekon Gevelrenovatie Logo
Gevelrenovatie reiniging logo

Gevelreiniging

Waarom gevelreiniging aan uw gevel?

Door de weeromstandigheden en de luchtvervuiling in ons regenwater zijn de gevels in der loop van de jaren heen aangetast met vuil. Al het regenwater dat op de gevel komt wordt meteen opgezogen door de steen zelf. Het water verdampt natuurlijk maar het vuil blijft zitten op de gevel. En niet te vergeten de roetaanslag van al het verkeer. Wij kunnen uw gevel op verschillende manieren reinigen. 

Vochtstraaltechniek:

Bij deze techniek gebruiken we een straalmiddel (olivinezand). Het stralen gebeurt onder lage druk (slechts 1 tot 8 bar).
Door de juiste verhouding van druk, eventueel water en lucht kunnen wij zorgen voor een schone gevel.

Hogedruk reiniging / Stoomcleaning:

Bij hogedruk reiniging wordt de gevel onder hoge druk schoon gespoten. Meestal is dat met ongeveer 200 bar en/of koud water of warm water (100 graden) afhankelijk van de vervuiling.

Gele steen reinigen

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

06-15650831

Gevelrenovatie logo

Dak Reiniging

 

Door het Nederlandse vochtige en regenachtige klimaat raken onze daken al snel verontreinigd met organische en atmosferische verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Neem als voorbeeld vorst schade en/of kapotte pannen. Hierdoor ontstaat aan een dak lekkage met ernstige gevolgen.

Tevens kan hierdoor uw dakconstructie aangetast worden. Voorkom deze mogelijke schade dan ook door uw dak tijdig te laten reinigen en impregneren. Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle algen mos aanslag verwijderd. Door het verduurzamen van de pannen is de levensduur vele malen langer dan de garantieperiode die meestal wordt afgegeven. Daarnaast kunnen problemen als vorstschade en lekkages worden voorkomen. Het aanzicht van een gereinigd dak laat dat uw woning er een stuk mooier uitzien!