Jekon Gevelrenovatie Logo
Asset-1.png

Gevelrenovatie

Is uw gevel in slechte staat, vuil, of last van vocht binnen in uw huis, dan is uw gevel toe aan een renovatie.

Door de voegen uit te hakken (slijpen) en door middel van hogedruk reiniging of torbo softstralen en daarna opnieuw te laten voegen wordt uw gevel weer als nieuw.

Er zijn verschillende soorten voegen:

– Platvol geborstelde voeg.

– Iets teruggehouden voeg.

– Verdiepte voeg.

Door verschillende mengverhoudingen zijn er diverse kleurmogelijkheden om uw gevel te voegen.

Een goede kwaliteit verhoogt bovendien de aantrekkelijkheid van uw woning of gebouw, zodat u er optimaal van kunt genieten.

Met onze jaren lange ervaring is uw gevel bij ons in goede handen!

Voor
Voor
Na

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

06-15650831

Gevelrenovatie logo

Dak Reiniging

 

Door het Nederlandse vochtige en regenachtige klimaat raken onze daken al snel verontreinigd met organische en atmosferische verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Neem als voorbeeld vorst schade en/of kapotte pannen. Hierdoor ontstaat aan een dak lekkage met ernstige gevolgen.

Tevens kan hierdoor uw dakconstructie aangetast worden. Voorkom deze mogelijke schade dan ook door uw dak tijdig te laten reinigen en impregneren. Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle algen mos aanslag verwijderd. Door het verduurzamen van de pannen is de levensduur vele malen langer dan de garantieperiode die meestal wordt afgegeven. Daarnaast kunnen problemen als vorstschade en lekkages worden voorkomen. Het aanzicht van een gereinigd dak laat dat uw woning er een stuk mooier uitzien!