Jekon Gevelrenovatie Logo
Schoorsteen Renovatie Logo

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen voegen

Uw schoorsteen opnieuw laten voegen is erg belangrijk, omdat oud slecht voegwerk of los zittende voegen/stenen lekkages kunnen veroorzaken! Het renoveren van uw schoorsteen is een klus die Jekon Gevelrenovatie B.V. vakkundig voor u kan uitvoeren.

Lekkage door slechte voegen

U moet uw schoorsteen opnieuw laten voegen als u last heeft van lekkage, lekkage van uw schoorsteen kan ontstaan als uw schoorsteen slecht onderhouden is of achterstallig onderhoud heeft. Oudere schoorstenen zijn extra kwetsbaar. Het voegwerk heeft vaak flink te lijden van het constant wisselende Nederlandse weer. Voegen en stenen worden slecht en er kunnen scheuren en zelfs barsten in ontstaan.

Renovatie van uw schoorsteen

De buitenkant van de schoorsteen kan prima gerenoveerd worden door de schoorsteen opnieuw te voegen of het lood ook te laten vervangen.
Ook de bovenplaat van uw schoorsteen zal vaak toe zijn aan renovatie. De meeste oude schoorstenen hebben een gecementeerde bovenplaat die door weersinvloeden zoals vocht en vorst na een aantal jaren scheuren gaat vertonen.

Schoorsteen met achterstallig onderhoud

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

06-15650831

Gevelrenovatie logo

Dak Reiniging

 

Door het Nederlandse vochtige en regenachtige klimaat raken onze daken al snel verontreinigd met organische en atmosferische verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Neem als voorbeeld vorst schade en/of kapotte pannen. Hierdoor ontstaat aan een dak lekkage met ernstige gevolgen.

Tevens kan hierdoor uw dakconstructie aangetast worden. Voorkom deze mogelijke schade dan ook door uw dak tijdig te laten reinigen en impregneren. Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle algen mos aanslag verwijderd. Door het verduurzamen van de pannen is de levensduur vele malen langer dan de garantieperiode die meestal wordt afgegeven. Daarnaast kunnen problemen als vorstschade en lekkages worden voorkomen. Het aanzicht van een gereinigd dak laat dat uw woning er een stuk mooier uitzien!