Jekon Gevelrenovatie Logo
Steigerverhuur logo

Steigerverhuur

Jekon Gevelrenovatie B.V. beschikt over professionele steigers van o.a het merk Layher Blitz. Deze aluminium steigers zijn precies dezelfde steigers die wij ook gebruiken bij onze gevelreinigingsprojecten. Wilt u een steiger huren in Limburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

06-15650831

Gevelrenovatie logo

Dak Reiniging

 

Door het Nederlandse vochtige en regenachtige klimaat raken onze daken al snel verontreinigd met organische en atmosferische verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Neem als voorbeeld vorst schade en/of kapotte pannen. Hierdoor ontstaat aan een dak lekkage met ernstige gevolgen.

Tevens kan hierdoor uw dakconstructie aangetast worden. Voorkom deze mogelijke schade dan ook door uw dak tijdig te laten reinigen en impregneren. Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle algen mos aanslag verwijderd. Door het verduurzamen van de pannen is de levensduur vele malen langer dan de garantieperiode die meestal wordt afgegeven. Daarnaast kunnen problemen als vorstschade en lekkages worden voorkomen. Het aanzicht van een gereinigd dak laat dat uw woning er een stuk mooier uitzien!