Jekon Gevelrenovatie Logo

Torbo softstralen

Torbo softstralen logo
Bij het reinigen van gevels maken wij vaak gebruik van het Torbo- straalsysteem. Torbo is een merk straalketel, wat oorspronkelijk uit Duitsland komt.
 
Het unieke van dit systeem is dat het straalmiddel in de ketel wordt vermengd met water. Vroeger werd er gestraald met enkel zand, zonder water. 
 
Door water aan het zand toe te voegen ontstaat een mengsel met een veel zachtere inslag op de gevel. Hierdoor kunnen we veel gevels stralen zonder de voegen te beschadigen.
torbo 2
gele steen reinigen

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

06-15650831

Gevelrenovatie logo

Dak Reiniging

 

Door het Nederlandse vochtige en regenachtige klimaat raken onze daken al snel verontreinigd met organische en atmosferische verontreinigingen. Deze verontreinigingen kunnen ernstige schade aan uw dakpannen veroorzaken. Neem als voorbeeld vorst schade en/of kapotte pannen. Hierdoor ontstaat aan een dak lekkage met ernstige gevolgen.

Tevens kan hierdoor uw dakconstructie aangetast worden. Voorkom deze mogelijke schade dan ook door uw dak tijdig te laten reinigen en impregneren. Wanneer u uw dak laat reinigen wordt alle algen mos aanslag verwijderd. Door het verduurzamen van de pannen is de levensduur vele malen langer dan de garantieperiode die meestal wordt afgegeven. Daarnaast kunnen problemen als vorstschade en lekkages worden voorkomen. Het aanzicht van een gereinigd dak laat dat uw woning er een stuk mooier uitzien!